Teräpalvelut

Kattavat palvelut koko Suomessa.

Terätuotteet ja -huolto

Kattavasta tuotevalikoimastamme löytyy korkealaatuiset puuntyöstöön tarvittavat terät. Palvelemme sinua myös terien huolto- ja teroitusasioissa. Kunnostamme ja teroitamme saha- ja vaneriteollisuuden puuntyöstöön käytettäviä teriä. Huollamme paperi- ja selluteollisuuden sekä kierrätysteollisuuden käyttämiä koneiden ja laitteiden teriä. Lisäksi teemme terähuoltoja jäänhoitokoneisiin ja kulutustuotteisiin.

Ota yhteyttä

Koulutus ja konsultointi

Terätuotteiden oikeanlainen käyttö vaatii koulutusta. Olemme asiakkaan apuna kouluttamalla henkilökuntaa käsittelemään, kiinnittämään ja huoltamaan teriä sekä antamalla tarvittavaa teknistä teräinformaatiota. Koulutus laaditaan asiakkaan tarpeen mukaan. Lisäksi konsultoimme terien huolto- ja hankintatehtävissä. Kartoituksen perusteella annamme neuvoja ja suosituksia terien huoltotoimenpiteissä. Annamme myös asiantuntijaneuvoja terähankinta-asioissa.

Ota yhteyttä

Konelinjaukset

Tarjoamme ainoana tekijänä Suomessa konelinjauspalvelua. Konelinjauksella varmistetaan kaikkien linjan koneiden yhtenevä sahauslinja. Tärkeä osa linjaustyötä on myös varmistaa sahakoneiden työliikkeiden oikeat sijainnit ohjauslogiikassa. Asiantuntevat ja kokeneet ammattilaisemme ovat harjaantuneita monivaiheisen ja tarkkuutta vaativan linjaustyön suorittamiseen. Toteutamme linjaustyöt sahateollisuuden tiukat laatuvaatimukset täyttäen. 

Ota yhteyttä

OTA YHTEYTTÄ! 

Henkilökuntamme palvelee sinua kymmenien vuosien kokemuksella.

Saha- ja vaneriteollisuus
Ari Suominen
045 111 9193
ari.suominen@teracenter.fi

 

Saha- ja vaneriteollisuus, huoltopalvelut
Tapio Kiho
045 111 9194
tapio.kiho@teracenter.fi

hCaptcha